نفستان بوی سیر می دهد؟ دانشمندان راه حل جدیدی پیدا کردندیافته های دانشمندان نشان می داد شیر پرچرب نسبت به شیر فاقد چربی در کاهش بوی سیر مؤثرتر است. - یافته های دانشمندان نشان می داد شیر پرچرب نسبت به شیر فاقد چربی در کاهش بوی سیر مؤثرتر است. زومیت نوشت: حتماً شما هم تاکنون به خاطر بوی ناخوشایند سیر از خوردن آن صرف نظر کرده اید. پژوهشگران می گویند شاید دیگر نیازی به این کار نباشد. سیر می تواند مردم را در کنار هم جمع کند و همچنین آن ها را از هم دور کند. مشکلی که سیر دارد، این است که در آشپزخانه بوی خوبی دارد، اما وقتی از دهان بیرون می آید، ناخوشایند می شود. حتی پس از مسواک زدن، بوی نامطبوع و گوگردی سیر می تواند همچنان در نفس شما باقی بماند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازساینس آلرت، شریل بارینگر، دانشمند علوم تغذیه از دانشگاه ایالتی اوهایو چندین راه حل علمی برای رفع بوی سیر از دهان پیدا کرده: اسیدهای موجود در سیب و نعناع و چربی موجود در شیر. او به تازگی کاندیدای احتمالی دیگری را نیز شناسایی کرده است: ماست. بارینگر و همکارش مانپریت کائور متوجه شدند با افزودن ماست به شیشه حاوی برش های نازک سیر خام، گازهای گوگردی درون ظرف تا 99 درصد کاهش پیدا کرد. حتی وقتی آن ها از سیری استفاده کردند که در روغن سرخ شده بود، ماست همچنان ترکیبات بسیار بودار را تا 94 درصد کاهش داد (تفاوت اندک در اثر، احتمالاً ناشی از این واقعیت ا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |