آب پز بهترین روش طبخ تخم مرغ استیک کارشناس تغذیه با بیان اینکه آب پز کردن از بهترین روش های طبخ تخم مرغ است، گفت: مواد غذایی حاوی تخم مرغ حداکثر چهار روز در یخچال قابل نگهداری است. - ایسنا/البرز یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه آب پز کردن از بهترین روش های طبخ تخم مرغ است، گفت: مواد غذایی حاوی تخم مرغ حداکثر چهار روز در یخچال قابل نگهداری است. همچنین تخم مرغ های خریداری شده حداکثر تا یک ماه پس از تاریخ تولید باید مصرف شوند. فرزانه سینکایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: آب پز کردن، از بهترین روش های طبخ تخم مرغ است که در صورت تازه بودن آن زرده کاملا در مرکز سفیده قرار می گیرد، اما در تخم مرغ های کهنه، زرده در نزدیکی پوسته قرار می گیرد. باوری در مورد فواید مصرف پوست تخم مرغ در بین مردم وجود دارد که به هیچ عنوان از لحاظ تغذیه ای توصیه نمی کنیم چون ممکن است آلودگی داشته باشد. اگر لکه یا مویرگ خونی در تخم مرغ وجود داشته باشد، نشان دهنده نطفه دار بودن تخم مرغ است و مصرف آن توصیه نمی شود. وی درباره نکات مهم خرید تخم مرغ اظهار کرد: توصیه می شود تخم مرغ ترجیحا از فروشگاه هایی خریداری شود که آن را در یخچال نگهداری می کنند. هرگز تخم مرغ هایی که شکسته یا ترک خورده هستند، خریداری نشود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |