مصرف لبنیات در 33 درصد نوجوانان خراسان شمالی پایین استمدیر گروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات در 33 درصد نوجوانان این استان پایین است. - مدیر گروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی استان: مصرف لبنیات در 33 درصد نوجوانان خراسان شمالی پایین است ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات در 33 درصد نوجوانان این استان پایین است. روح الله یزدانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علاوه بر آن مصرف لبنیات در 25 درصد جوانان، 34 درصد میانسالان و 23 درصد سالمندان این استان پایین است. وی با اشاره به اینکه مصرف لبنیات نقش بسیار مهمی در جلوگیری از پوکی استخوان دارد، افزود: کمبود کلسیم در بدن سبب ایجاد پوکی استخوان می شود. یزدانی با بیان اینکه میزان کلسیم مورد نیاز هر فرد از طریق مصرف غذاها جذب می شود، ادامه داد: مصرف یک فنجان شیر کم چرب، 180 سی سی ماست کم چرب و 45 گرم پنیر کم چرب سبب می شود تا کلسیم مورد نیاز بدن جذب شود. وی تاکید کرد: بیشترین تراکم استخوان ها تا سن 30 سالگی اتفاق می افتد و بعد از آن باید از استخوان ها مراقبت کرد. این مقام مسئول با اشاره به اینکه در بروز بیماری پوکی استخوان هفت عامل تاثیرگذار است، بیان کرد: مصرف بی رویه گوشت، کافیین، نوشابه، الکل، نمک، سیگار و نداشتن فعالیت بدنی موجب بر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |