مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 مهر 1402 ساعت 09:152023-10-17پزشكي

مواد غذایی با طعم تلخ چه فوایدی دارند؟


برخی خوراکی های تلخ هر چند پرطرفدار نیستند ولی فواید بی شماری دارند.

این غذاها سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هستند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مواد غذایی تلخ مزایایی از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان، بیماری های قلبی، دیابت، بهبود سلامت چشم، کبد و روده دارند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، 6 ماده غذایی تلخ زیر به شما در کاهش خطر بیماری هایی که پیش تر ذکر شد کمک می کند: _ خربزه سبز: این نوع خربزه که زودرس است، طعم بسیار تلخی دارد.

در کشورهای آسیایی، کاراییب، آفریقایی و .

خربزه سبز طرفداران زیادی دارد.

این میوه سرشار از مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوییدها است که به جلوگیری از رشد انواع سرطان ها و کاهش قندخون در مبتلایان به دیابت کمک می کند.

خربزه تلخ سرشار از آنتی اکسیدان ها است که برای جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

_ سبزیجات خانواده کلم: سبزیجاتی از قبیل بروکلی، تربچه، کلم بروکسل و .

حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات هستند که طعم تلخ آنها را قوی تر می کند.

مطالعات روی حیوانات نشان داده که گلوکوزینولات می تواند رشد و گسترش سلول های سرطانی را کُند کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مواد غذایی با طعم تلخ چه فوایدی دارند؟

مواد غذایی با طعم تلخ چه فوایدی دارند؟