مواد غذایی با طعم تلخ چه فوایدی دارند؟برخی خوراکی های تلخ هر چند پرطرفدار نیستند ولی فواید بی شماری دارند. این غذاها سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هستند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مواد غذایی تلخ مزایایی از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان، بیماری های قلبی، دیابت، بهبود سلامت چشم، کبد و روده دارند. بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، 6 ماده غذایی تلخ زیر به شما در کاهش خطر بیماری هایی که پیش تر ذکر شد کمک می کند: _ خربزه سبز: این نوع خربزه که زودرس است، طعم بسیار تلخی دارد. در کشورهای آسیایی، کاراییب، آفریقایی و . خربزه سبز طرفداران زیادی دارد. این میوه سرشار از مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوییدها است که به جلوگیری از رشد انواع سرطان ها و کاهش قندخون در مبتلایان به دیابت کمک می کند. خربزه تلخ سرشار از آنتی اکسیدان ها است که برای جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. _ سبزیجات خانواده کلم: سبزیجاتی از قبیل بروکلی، تربچه، کلم بروکسل و . حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات هستند که طعم تلخ آنها را قوی تر می کند. مطالعات روی حیوانات نشان داده که گلوکوزینولات می تواند رشد و گسترش سلول های سرطانی را کُند کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |