مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 مهر 1402 ساعت 08:302023-10-16اقتصادي

با کاهش ضایعات مواد غذایی در حفظ آب بکوشیم


سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: انسان ها می توانند با انتخاب غذاهای محلی، فصلی و تازه، هدر دادن کمتر آب و حتی با کاهش ضایعات مواد غذایی و یافتن راه های ایمن برای استفاده مجدد از آن و در عین حال جلوگیری از آلودگی آب نقش ایفا کنند.

-  خبرگزاری فارس ـ ساوه؛ بیش از 50 درصد بدن انسان و حدود 71 درصد سطح زمین را آب تشکیل می دهد، اما تنها 2.

5 درصد آب شیرین مناسب برای شرب، کشاورزی و بیشتر مصارف صنعتی است.

    آب اساس غذای انسان است و در واقع  بخش کشاورزی 72 درصد از برداشت جهانی آب را به خود اختصاص داده، اما مانند همه منابع طبیعی، آب شیرین بی نهایت نیست.

 رشد جمعیت و توسعه اقتصادی و تغییرات آب و هوایی سبب کاهش منابع آب شده و این خطر، تنش آبی و به دنبال آن تنش غذایی را برای میلیاردها نفر در سراسر جهان بوجود آورده است.

بسیاری از افراد در معرض خطر، کشاورزان خرده پا و صیادانی هستند که به آب برای امرار معاش و غذای خود وابسته اند.

 از آنجا که آب اهمیت اساسی در پایه و اساس غذای مردم جهان دارد امسال با توجه به بحران کمبود آب، کمبود این مایع حیات به عنوان یکی از پر اهمیت ترین مسائل تغذیه ای در نظر گرفته شده است و در واقع تلاش تمام کشورهای عضو در حمایت از ماموریت FAO برای افزایش آگاهی و دستیابی به حمایت و درک بیشتر از رویکردهایست که می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با کاهش ضایعات مواد غذایی در حفظ آب بکوشیم

با کاهش ضایعات مواد غذایی در حفظ آب بکوشیم