ترفند های طلایی که سرآشپز ها لو نمی دهندبا یادگیری برخی از فوت و فن ها، در مواقع اضظراری و یا زمان هایی که اتفاقی غیر منتظره می افتد، شما به راحتی می توانید وضعیت موجود را کنترل کنید. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از موج، با یادگیری ترفند های جالب آشپزی شما قادر خواهید بود تا مهارت خود را در آشپزی افزایش دهید. افزایش مهارت شما منجر خواهد شد تا سرعت شما در آشپزی و کیفیت کار شما بالاتر بیاید. با یادگیری برخی از فوت و فن ها، در مواقع اضظراری و یا زمان هایی که اتفاقی غیر منتظره می افتد، شما به راحتی می توانید وضعیت موجود را کنترل کنید. در ادامه به صورت مورد به مورد به بررسی این مهارت ها و فوت و فن ها خواهیم پرداخت. از بین بردن تندی فلفل چیلیبرای از بین بردن تندی فلفل های چیلی که معمولاً طعم بسیار تند و تیز دارند کافی است فلفل را از وسط با چاقوی تیز برش دهید و تمامی تخم ها و رگه های داخل فلفل را دربیاورید، و سپس در آب سرد قرار داده و مصرف کنید. با این روش، تندی فلفل از بین می روند و در طعم آن تغییری ایجاد نمی شود. کدام سبزی را با آب گرم و یا آب سرد بشوریم؟در صورتی که نمی دانید کدام یک از سبزیجات را برای پختن ابتدا در آب سرد یا آب داغ بریزید، کافی است این نکته را در نظر داشته باشید که آن دسته از سبزیجات که روی زمین رشد می کنند به آب داغ نیاز دارند و آن دسته از سبزیجات که زیر زمین ر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |