چگونه یک غذای سالم بخوریم؟رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکار هایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذا های چرب پرداخت. - جی پلاس ، فرشته فزونی رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سر سفره به غذا نمک نزنید و نمکدان را از سفره و میز غذا حذف کنید. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی افزود: به میوه ها و سبزی های خام (گوجه سبز، خیار، گوجه فرنگی و…) نمک نزنید. فزونی ادامه داد: مواد غذایی نمک سود و دودی شده، انواع شور و ترشی، دسرها، سس های سالاد آماده، سویا سس، زیتون و خردل و سوپ های آماده و تنقلات شور مانند چیپس سیب زمینی، چوب شور، چیپس ذرت، کراکر، آجیل، مغز های شور از منابع عمده سدیم هستند، مصرف آن ها را محدود کنید. وی افزود: برچسب های تغذیه ای را مطالعه کرده و غذا هایی را که مقدار سدیم کمتری دارند انتخاب کنید. فزونی تاکید کرد: از ادویه هایی استفاده کنید که در تهیه آن ها از نمک استفاده نشده و مصرف گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس که حاوی نمک زیادی است را به حداقل برسانید. وی افزود: غذا های کنسروی حاوی نمک زیادی هستند، مصرف آن ها را کاهش دهید. به جای تنقلات شور به فرزندان خود، میوه و آجیل خام بدهید. فزونی گفت: به جای نمک از چاشنی هایی مانند سبزی های معطر تازه یا خشک مانند) نعناع، مرزه، ترخون، ریحان و…) یا سیر، لیموترش تاز برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |