مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 مهر 1402 ساعت 12:302023-10-06پزشكي

چگونه یک غذای سالم بخوریم؟


رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکار هایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذا های چرب پرداخت.

- جی پلاس ، فرشته فزونی رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سر سفره به غذا نمک نزنید و نمکدان را از سفره و میز غذا حذف کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی افزود: به میوه ها و سبزی های خام (گوجه سبز، خیار، گوجه فرنگی و…) نمک نزنید.

فزونی ادامه داد: مواد غذایی نمک سود و دودی شده، انواع شور و ترشی، دسرها، سس های سالاد آماده، سویا سس، زیتون و خردل و سوپ های آماده و تنقلات شور مانند چیپس سیب زمینی، چوب شور، چیپس ذرت، کراکر، آجیل، مغز های شور از منابع عمده سدیم هستند، مصرف آن ها را محدود کنید.

وی افزود: برچسب های تغذیه ای را مطالعه کرده و غذا هایی را که مقدار سدیم کمتری دارند انتخاب کنید.

فزونی تاکید کرد: از ادویه هایی استفاده کنید که در تهیه آن ها از نمک استفاده نشده و مصرف گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس که حاوی نمک زیادی است را به حداقل برسانید.

وی افزود: غذا های کنسروی حاوی نمک زیادی هستند، مصرف آن ها را کاهش دهید.

به جای تنقلات شور به فرزندان خود، میوه و آجیل خام بدهید.

فزونی گفت: به جای نمک از چاشنی هایی مانند سبزی های معطر تازه یا خشک مانند) نعناع، مرزه، ترخون، ریحان و…) یا سیر، لیموترش تاز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چگونه یک غذای سالم بخوریم؟

چگونه یک غذای سالم بخوریم؟