| جمعه، 21 مهر 1402 ساعت 04:552023-10-13پزشكي
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش کیفیت نان طی 15 سال گذشته در عین حال سیاست کنترل نمک در نان را از اقدامات موثر وزارت بهداشت دانست.
- برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس:
|
افزایش کیفیت نان بویژه در سنگک و بربری / تداوم کنترل نمک در نانوایی ها
افزایش کیفیت نان بویژه در سنگک و بربری / تداوم کنترل نمک در نانوایی ها
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.