تحقیقات علمی تغذیه در ایران کیفیت بالایی دارددومین کنگره بین المللی «تغذیه، از مطالعات پایه تا بالین» با هدف بررسی مهمترین مسائل تغذیه ای در مشهد برگزار شد و امروز آخرین روز برگزاری این رویداد بین المللی است. - ایسنا/خراسان رضوی دومین کنگره بین المللی تغذیه، از مطالعات پایه تا بالین با هدف بررسی مهمترین مسائل تغذیه ای در مشهد برگزار شد و امروز آخرین روز برگزاری این رویداد بین المللی است. در این کنگره دانشمندان صاحب نظر از سراسر دنیا، نماینده سازمان بهداشت جهانی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و دیگر شرکت کنندگان مهمترین موضوعات و مسائل تغذیه ای را در قالب سمپوزیوم های مختلف بررسی کردند. پروفسور گوردون فرنز از دانشکده پزشکی برایتون و ساسکس، انگلستان که با مقاله ای تحت عنوان حساسیت ژنتیکی به بیماری های قلبی عروقی در این کنگره شرکت کرده است در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: به نظر من سطح علمی این کنگره بسیار خوب است. وی بیان کرد: من خیلی تحت تاثیر قرار گرفته ام. سطح علمی کنگره در اینجا بسیار جالب و مطابق آخرین روش های علمی و خیلی خوب است. فرنز در پاسخ به اینکه پیشرفت تحقیقات در زمینه تغذیه در ایران را چگونه می بیند، ابراز کرد: در مورد تحقیق در زمینه تغذیه در ایران اطلاع کافی ندارم اما بسیاری از مواردی که طی این کنگره مطرح شد پروژه هایی بود که در ایران در حال انجام است، بناب برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |