مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 مهر 1402 ساعت 09:502023-09-27پزشكي

فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی آن


فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و فوت های کوزه گری پختن نخود را در این مطلب به شما آموزش می دهیم.

- جی پلاس ؛ پخت حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس و ماش به دلیل ارزش غذایی بالا و مزه خوبی که دارند، اهمیت زیادی دارد و درست پختن آنها بسیار مهم است.

در ادامه، به برخی نکات مهم در پخت حبوبات اشاره می کنیم: برای پخت حبوبات، از آب جوش استفاده کنید؛ زیرا آب جوش در کمترین زمان ممکن حبوبات را پخته و ظرفیت جذب آنها را بیشتر می کند.

قبل از پخت حبوبات، آنها را شسته و حداقل چند ساعت در آب خیسانده و نیم پز کنید.

این کار زمان پخت حبوبات را کوتاه تر می کند و از مقدار بیشتری مواد مغذی بهره مند می شوید.

همچنین، پیش از پخت حبوبات، آنها را در آب نمکین قرار دهید تا به طور کامل آب بگیرند.

برای پخت حبوبات، از قابلمه یا دیگی با بسته ی درشت استفاده کنید تا حبوبات به آسانی درون آن جا بگیرند و در طول پخت به خوبی مخلوط شوند.

از آتش ملایم برای پخت حبوبات استفاده کنید تا از سوختن آنها جلوگیری شود.

حبوبات خوب پخته شده، نرم و روان بوده و مهم نیست که آیا پوست حبوبات در حین پخت جدا شده است یا خیر.

برای افزایش مزه و عطر حبوبات، هنگام پخت از ادویه های مختلفی مانند زردچوبه، زنجبیل، دارچین و … استفاده کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی آن

فوت و فن پخت نخود و راز خوشمزگی آن