انجام 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در زنجانمدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام بیش از 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم در 6 ماهه اول سال جاری خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از زنجان، ولی اله زمانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و نان بیش از 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم توسط اکیپ های نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شده است. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان افزود: 6 هزار و 400 آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتیین و سایر شاخص های ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است. وی گفت: 2 هزار و 100 آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتیین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانه بندی و آزمون های میکروبی صورت گرفته است. زمانی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می کند تا نسبت ب برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |