مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 آبان 1402 ساعت 15:152023-11-06اقتصادي

طرز تهیه دست حلوا گیلانی


همانطور که می دانید یکی از گونه های دسرهای لذیذ و خوشمزه سنتی ایرانی دست حلوا است که اصالتا برای استان گیلان می باشد.

خوب است بدانید که این حلوای لذیذ و دوست داشتنی دارای طعم ها و رسپی های گوناگونی می باشد.

- با ما همراه باشید و دستور تهیه این دسر را تا انتها دنبال کنید.

مواد لازم دست حلوا آرد برنج 1 کیلوگرم شکر 500 گرم روغن جامد 250 گرم آب 1 لیتر پودر هل 1 قاشق چایخوری گلاب ½ استکان پودر گل سرخ 3 قاشق غذاخوری نحوه و دستور تهیه دسر دست حلوا گام اول به گزارش سایت قطره و به نقل ازرضیم، در ابتدا جهت درست کردن دسر دست حلوا به شیوه گیلانی می بایست به تهیه شربت حلوا بپردازیم.

جهت انجام این کار باید آب را با شکر درون یک قابلمه از پیش آماده شده بریزید و بر روی اجاق با شعله متوسط بگذارید تا بدین شکل شکر کاملا در آب حل شود.

گام دوم بعد از این که شربت مورد نظر به جوش آمد، شعله اجاق را کم کنید و بگذارید شربت غلیظ شود.

باید بدانید که غلظت شربت می بایست در اندازه غلظت شربت بار باشد و غلظت بیشتر این شربت باعث سفت تر شدن حلوای شما می شود.

گام سوم در این مرحله بعد از به غلظت رسیدن شربت، باید هل و گلاب را درون آن بریزید و بلافاصله شربت را از روی حرارت بردارید.

پس از آن نیز روغن جامد را ذاخل یک ظرف مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا آب شود و سپس آن را برای مراحل بعدی کنار بگذار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه دست حلوا گیلانی

طرز تهیه دست حلوا گیلانی