قارچ به جای گوشت! + واقعا می تونه جای گوشت رو پر کنه؟!در این مقاله قصد داریم تا به بررسی جایگاه قارچ در زندگی غذایی انسان ها بپردازیم. - از قارچ به جای گوشت گرفته تا نقاط ضعف و قوت این ماده غذایی، همه و همه در این مقاله بررسی می شود، پس با ما همراه باشید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازچی شی، قارچ تاریخچه ای درازی در پذیرفته شدن به عنوان یک ماده غذایی در فرهنگ های مختلف دارد. به ویژه، مردم چین و ژاپن به مصرف قارچ علاقه زیادی دارند. طبق بررسی های علمی، قارچ دارای ترکیباتی است که می تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن و حتی مبارزه با بیماری های مثل سرطان موثر باشد. آیا قارچ جایگزین مناسبی برای گوشت است؟ می توان ادعا کرد که قارچ نه تنها مواد مغذی ارزشمندی دارد، بلکه به دلیل محتوای پایین چربی و کالری، برای رژیم های غذایی هم مناسب است. اما تصور اینکه قارچ می تواند جایگزین کاملی برای گوشت باشد، تصوری غلط است. این ماده غذایی حاوی آب زیادی است و در مقایسه با گوشت، محتوای پروتیینی نسبتاً کمی دارد. مزایا و منافع غیرپروتیینی قارچ مصرف قارچ فقط به دلیل پروتیین زیاد نیست، بلکه دارای مواد مغذی مختلفی مانند پورین و پریمیدین است که در شرایط خاصی مانند سوختگی ها یا بیماری هایی مثل سرطان با توصیه پزشک می تواند مفید باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |