یک خبر بد برای طرفداران نان سنگکنان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد؛ بنابراین صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان توصیه به استفاده از آن کرد. - عصر ایران- متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه هدف از رژیم های غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای غلط و خطرناک تغذیه ای پرداخت. تیرنگ نیستانی، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی با اشاره به اینکه سلامت نان در گروی سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتا نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کنند؛ بنابراین نان سنگکی که با آرد سفید تولید می شود مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با بیان اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، ادامه داد: این موضوع باعث می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تاثیر قرار دهد. عضو هیأت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می شود، گفت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصا آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |