طرز تهیه کوکوی گل کلمبا مطالعه این مطلب ساده ترین روش آماده سازی کوکو گل کلم مجلسی را امتحان کنید. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازرضیم، کوکوی گل کلم یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در تهیه آن مواد متنوعی به کار رفته است است، مواد لازم برای 4 نفر گل کلم 1 عدد متوسط تخم مرغ 2 عدد پنیر پیتزا 2 قاشق غذاخوری جعفری 2 قاشق غذاخوری آرد سفید 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد درشت نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور پخت کوکوی گل کلم مرحله اول برای تهیه کوکوی گل کلم مجلسی ،ابتدا باید گل کلم را به قطعات کوچک تبدیل کنیم و به خوبی شستشو دهیم، سپس به همراه 2 پیمانه آب و 1 قاشق چایخوری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد. مرحله دوم پس از اینکه بافت گل کلم کمی نرم شد آن را در سبد آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا کاملا آب اضافی آن خارج شود. دقت کنید که نباید بگذارید گل کلم ها بیش از حد پخته و له شوند، زیرا گل کلم له شده شکل ظاهری کوکو شما را خراب می کند. مرحله سوم در مرحله بعد پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و کاملا آب اضافی پیاز را با فشار دادن خارج کنید و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم. سپس گل کلم پخته شده را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، پنیر پیتزا و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه پیاز ها اضافه می کنیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |