غذاهایی که با پختن، بی ارزش می شوند!برخی از غذاهای محبوب ما در روند پخته شدن ارزش غذایی خود را از دست می دهند و بهتر است آن ها را به صورت خام مصرف کنیم تا ویتامین ها و منافع آن برای سلامت به طور کامل به بدن برسد. - پختن غذا همواره مناسب ترین گزینه برای خوردن مواد خوراکی نیست، برخی از مواد غذایی هستند که در صورت طبخ ارزش غذایی خود را از دست می دهند و منافع شان برای سلامت کلی بدن از بین می رود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، در این مطلب به 9 ماده خوراکی می پردازیم که در زمان حرارت دیدن ارزش غذایی آن ها تغییر می کند. اسفناج اسفناج سرشار از آهن است اما زمانی که در معرض حرارت قرار می گیرد، از ارزش غذایی آن کاسته می شود. در روند طبخ، اسید اگزالیک موجود در اسفناج با کلسیم ترکیب می شود و تبدیل به کریستال هایی می شود که باعث کاهش جذب آهن به بدن می شوند. برای حفظ مواد مغذی موجود در اسفناج باید این سبزی را به صورت خام در سالاد یا اسموتی ها مصرف کنیم. گوجه فرنگی گوجه فرنگی پس از طبخ بخشی از ویتامین C خود را از دست می دهد. این ویتامین حساس به حرارت در واقع در دمای بالا می شکند و بخش مهمی از ارزش غذایی خود را از دست می دهد. برای حفظ فواید گوجه فرنگی این سبزی را به صورت خام مصرف کنید یا در حرارت کم و به طور ملایم بپزید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |