اتفاقاتی که بعد از خوردن تخمه در بدن مان می افتدتخمه شور یکی از تنقلات است که مصرف آن در حد کم برای افراد سالم ضرری ندارد اما مصرف زیاد آن برای افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مثل فشارخون بسیار مضر است. - عصر ایران-تخمه شور یکی از تنقلات است که مصرف آن در حد کم برای افراد سالم ضرری ندارد اما مصرف زیاد آن برای افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مثل فشارخون بسیار مضر است. تخمه آفتابگردان یکی از مغزدانه ها است و در هرم راهنمای غذایی ایران در گروه حبوبات و مغزها قرار می گیرد. مغز انواع تخمه دارای مواد مغذی مختلفی از جمله پروتیین، چربی، کربوهیدرات، مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس، روی، منگنز، کروم و آهن و برخی ویتامین ها مانند ویتامین های گروه B، ویتامین A و ویتامین E است. همچنین مغز تخمه مقادیر قابل توجهی فیبر و چربی امگا 3 دارد. با توجه به ترکیبات موجود در تخمه، مصرف انواع سالم و خام آن در حد متعادل ( در حد یک سوم لیوان در روز ) مناسب است و مشکل خاصی برای سلامتی ایجاد نمی کند. اما باید به دو نکته بسیار مهم مصرف زیاد تخمه و مصرف تخمه شور و بو داده توجه کنیم. متاسفانه چون تخمه عمدتا به صورت تفننی و برای سرگرمی استفاده می شود معمولا افراد در مقدار استفاده از آن حواس شان نیست و زیاد استفاده می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |