مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 آبان 1402 ساعت 15:402023-11-12پزشكي

5 روش برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی بعد از پوست گرفتن


سیب زمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه و پرمصرف در سراسر جهان است که در اکثر غذاهای مدرن و سنتی استفاده می شود.

اگر شما بلافاصله بعد از خرد کردن سیب زمینی خام شروع به پخت آن نکنید ممکن است متوجه تغییر رنگش شوید.

- سیب زمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه و پرمصرف در سراسر جهان است که در اکثر غذاهای مدرن و سنتی استفاده می شود.

اگر شما بلافاصله بعد از خرد کردن سیب زمینی خام شروع به پخت آن نکنید ممکن است متوجه تغییر رنگش شوید.

سیاه شدن سیب زمینی بعد از چند دقیقه امری عادی است که به دلیل آنزیم های آن رخ می دهد.

توجه داشته باشید که مصرف سیب زمینی خامی که رنگ آن دچار تغییر شده هیچ خطری برای سلامتی ندارد ولی بد نیست که از این اتفاق جلوگیری کنیم.

راه های بسیار ساده ای برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی وجود دارد که امروز در این مطلب در مورد آن نکاتی گفته خواهد شد.

پس در ادامه همراه ما باشید.

چرا سیب زمینی بعد از پوست گرفتن سیاه می شود؟ سیب زمینی به دلیل داشتن نشاسته زیاد و آنزیمی به نام پلی فنول اکسیداز، در معرض اکسیداسیون قرار می گیرد.

اکسیداسیون فرآیندی است که در آن مواد شیمیایی با اکسیژن هوا واکنش داده و تغییر می کنند.

در مورد سیب زمینی، این واکنش باعث تولید رنگدانه های ملانین شده که باعث تیره شدن رنگ سیب زمینی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

5 روش برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی بعد از پوست گرفتن

5 روش برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی بعد از پوست گرفتن