مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 آبان 1402 ساعت 15:152023-11-19پزشكي

پخت باقالی پاییزی با روشی متفاوت!


معمولا کسانی که به خوردن باقالی پخته در فصل پاییز و زمستان علاقه دارند، دانه های باقالی را به صورت درسته و با پوست داخل فریزر ذخیره می کنند تا هر زمان بخواهند آن را بپزند.

- ؛ باقلای پخته یکی از تنقلات بسیار خومشزه و مقوی است که معمولا در روزها و شب های سرد پاییز و زمستان خورده می شود و طرفداران زیادی دارد.

باقلا یکی از گیاهان خوراکی است که هم زمان با فرا رسیدن بهار به بازار می آید و در میان ایرانیان یک خوراکی محبوب است.

باقلا سرشار از ویتامین و مواد معدنی مانند منگنز، مس، فسفر، منیزیم، آهن، پتاسیم، روی و.

است و یکی از غنی ترین منابع فیبر، پروتیین و فولات محسوب می شود.

خوردن باقلا برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است؛ زیرا به تنظیم و پایین آمدن فشار خون کمک می کند؛ همچنین خوردن باقلا موجب کاهش خطر بروز بیماری های قلبی می شود.

اما خوردن باقلا برای افرادی که دچار بیماری فاویسم هستند، مضر است و این افراد بهتر است هرگز با گیاه باقلا تماس نداشته باشند.

از آنجا که فصل رویش باقلا در بهار است، بسیاری از افراد این گیاه خوشمزه و مفید را برای روز های پاییز و زمستان ذخیره می کنند.

روش های ذخیره کردن باقلا شامل خشک کردن و فریز کردن آن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پخت باقالی پاییزی با روشی متفاوت!

پخت باقالی پاییزی با روشی متفاوت!