مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 آبان 1402 ساعت 12:352023-11-15اقتصادي

7 ترفند طلایی برای قرمزتر شدن رنگ رب گوجه فرنگی


رب، خمیری غلیظ و قرمز رنگ است که برای خوش رنگ تر شدن و خوش طعم تر شدن انواع غذاها از آن استفاده می شود.

رب گوجه فرنگی یکی از محصولات جدانشدنی و همیشگی است که وجودش در یخچال هر آشپزخانه ای الزامیست.

- امروزه رب های گوجه فرنگی بازاری با برندهای بسیار مختلفی در بازار یافت میشود اما با توجه به تفاوت بسیار زیاد محصولات خانگی و کارخانه ای، رب گوجه فرنگی خانگی طرفداران بسیار زیادی دارد.

رب های خانگی در شرایط بهداشتی تر و بدون مواد افزودنی رنگی و نگهدارنده تهیه می شوند.

پروسه تهیه رب گوجه فرنگی خانگی زمان بر است ولی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می شود.

شاید قرمز نشدن رنگ رب گوجه فرنگی یکی از مشکلات عمده ای باشد که شما نیز با آن روبه رو شده اید.

معرفی 7 ترفند طلایی برای قرمز تر شدن رنگ رب گوجه فرنگی به گزارش سایت قطره و به نقل ازاکالا، در این بخش به معرفی 7 ترفند طلایی برای قرمز تر شدن رنگ رب گوجه فرنگی خواهیم پرداخت.

با ما همراه باشید.

1- استفاده از قابلمه مناسب جنس قابلمه ای که قرار است در آن رب گوجه فرنگی را تهیه کنید بسیار مهم است.

به هیچ عنوان رب گوجه فرنگی را در قابلمه های تفلون یا مسی درست نکنید زیرا باعث بدرنگ شدن رب می شوند.

بهترین جنس قابلمه برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی قابلمه های چدنی یا روی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

7 ترفند طلایی برای قرمزتر شدن رنگ رب گوجه فرنگی

7 ترفند طلایی برای قرمزتر شدن رنگ رب گوجه فرنگی