مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 آبان 1402 ساعت 10:402023-10-26پزشكي

آیا همه غذاهای فرآوری شده ضرر دارند؟


یک تصور غلط رایج وجود دارد که همه غذا های فرآوری شده فاقد ارزش غذایی هستند و ضرر دارند.

با این حال، برخی از روش های فرآوری می توانند مواد غذایی را تقویت یا حفظ کنند، - مانند غنی سازی غذا با مواد مغذی لازم مانند آهن، ویتامین ها و ید.

بهداشت نیوز نوشت: در طول دهه گذشته، افزایش مصرف غذا های فرآوری شده و فوق فرآوری شده در سراسر جهان مشاهده شده است.

این تغییر منجر به تشدید نیاز به بررسی و افزایش آگاهی در مورد اثرات این غذا ها بر سلامت کلی شده است.

مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا بر کاهش بالقوه نئوپلاسم ها یا رشد غیرطبیعی بافت با تغییر سبک زندگی و انتخاب های غذایی در کشور های در حال توسعه تاکید می کند.

در طول دهه گذشته، افزایش مصرف غذا های فرآوری شده و فوق فرآوری شده در سراسر جهان مشاهده شده است.

این تغییر منجر به تشدید نیاز به بررسی و افزایش آگاهی در مورد اثرات این غذا ها بر سلامت کلی شده است.

تعریف غذا های فرآوری شده و فوق فرآوری شده فرآوری مواد غذایی شامل تکنیک هایی است که مواد غذایی خام را برای سهولت در نگهداری و مصرف آماده می کند.

در طبقه بندی های معاصر، مواد غذایی به چهار دسته تقسیم می شوند که با روشوزارت کشاورزی ایالات متحده غذای فرآوری شده را هرگونه میوه، سبزیجات یا ماده غذایی تحت فرآیند هایی از جمله تمیز کردن، آبگیری، گرم کردن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا همه غذاهای فرآوری شده ضرر دارند؟

آیا همه غذاهای فرآوری شده ضرر دارند؟