آیا صنعت غذا و نوشیدنی ایران در سطح بین الملل مغفول مانده است؟ارتباط و تایید صنعت غذا و نوشیدنی ایران از سوی سازمان ها و ارگان هایی که معیارها و مؤلفه های استاندارد غذایی را در سطح بین المللی ایجاد و کنترل می کنند، - ایسنا/خراسان رضوی یک استاد گردشگری گفت: ارتباط و تایید صنعت غذا و نوشیدنی ایران از سوی سازمان ها و ارگان هایی که معیارها و مؤلفه های استاندارد غذایی را در سطح بین المللی ایجاد و کنترل می کنند، برای جلب بازارهای جهانی و اعتماد بین المللی بسیار حائز اهمیت است. محمد رحیمی خوش در گفت وگو با ایسنا در خصوص مغفول ماندن صنعت غذا و نوشیدنی ایران در سطح بین الملل اظهار کرد: بقراط حکیم در 4 قرن پیش از میلاد در خصوص غذا می گوید به گونه ای غذا بخورید که غذای شما تنها داروی شما باشد . این سخن امروزه در سراسر جهان به عنوان یک آرمان و المان برای سنجش کیفیت غذاها باعث به وجود آمدن استانداردها و سازمان هایی شده که به صورت مرتب کیفیت و تنوع غذاها را سنجش و ارزیابی می کنند و شیوه های بسته بندی و نگهداری آن ها را تحت کنترل قرار می دهند. وی اضافه کرد: بنابراین ارتباط و تایید صنعت غذا و نوشیدنی ایران از سوی سازمان ها و ارگان هایی که معیارها و مؤلفه های استاندارد غذایی را در سطح بین المللی ایجاد و کنترل می کنند، برای جلب بازارهای جهانی و اعتماد بین المللی بسیار حائز اهمیت است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |