مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 آبان 1402 ساعت 18:402023-11-14پزشكي

مرصع پلو را اینگونه طبخ کنید


مرصع پلو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیست.

طرز تهیه مرصع پلو کمی زمانبر است.

این غذا با مواد متنوعی طبخ میگردد.

- مواد اولیه: برنج: 2پیمانه هویج: 1عدد خلال پسته: 1فنجان خلال بادام: 1فنجان زرشک: 1فنجان پیاز: 1عدد فیله مرغ: 300 گرم کره: 50 گرم پودر هل: 1قاشق چای خوری نمک و ادویه کاری: به میزان لازم شکر: 2 قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم زعفران: 1فنجان طرز تهیه مرصع پلو: به گزارش سایت قطره و به نقل ازبانو زی، ابتدا آب را بگذارید جوش بیاید .

پیاز را نگینی خورد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.

فیله های مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.

کمی ادویه به مرغ ها اضافه کنید.

برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و تاکمی نرم شود و سپس آبکش کنید.

کره را داخل تابه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا نرم شود.

سپس خلال ها زرشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید و شکر را به آنها اضافه کنید تا حل شود سپس شعله را خاموش کنید.

داخل قابلمه روغن بریزید و نان بگذارید برای ته دیگ سپس یک لایه برنج وی ک لایه از مرغ و خلال ها اضافه کنید و روی آنها زعفران بریزید تا انتها.

میتوانید کمی از خلال و مرغ را برای تزیین برنج نگه دارید.

روی شعله ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرصع پلو را اینگونه طبخ کنید

مرصع پلو را اینگونه طبخ کنید