هسته سفید انار را دور نریزیدانار خواص ارزشمند زیادی دارد؛ اما این میوه بیشتر به خاطر آنتی اکسیدان ها و فیبر بالایی که دارد معروف است. همین مسئله باعث شده انار برای سلامت گوارش و حفاظت از شما در برابر بیماری های قلبی و حتی برخی از سرطان ها بسیار مفید باشد. - میوه ها به طورکلی منابع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند و انار نیز یک نمونه خوب از این نظر است. انار آنتی اکسیدان های گوناگونی دارد. بعضی از ریز مغذی های انار مثل ویتامین C، به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و آنتوسیانین ها نیز که ترکیبات گیاهی اند آنتی اکسیدان هایی هستند که عامل رنگ سرخ انارند. کسانی که داروهای خاصی مصرف می کنند باید از پزشک خود سؤال کنند تا خوردن انار تداخلی با داروهایشان ایجاد نکند. انار ممکن است با بعضی از داروها مثلاً داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد تحقیقات نشان می دهد آب انار آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به چای سبز یا آب انگور دارد. مصرف آنتی اکسیدان ها برای سلامتی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا این ترکیبات به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند، آسیب های سلولی را کاهش می دهند و از بیماری ها پیشگیری می کنند. انار می تواند از ابتلا به برخی از سرطان ها و بیماری های قلبی پیشگیری کند و برای سلامت پوست و مغز و چشم ها مفید است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |