مواد غذایی خون ساز را بشناسیدکارشناس تغذیه مهمترین مواد غذایی خون ساز را برشمرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، آمنه صفرچی، کارشناس تغذیه، چهاردهم آبان ماه در استودیوی سلام تهران در مورد خستگی ناشی از فصل پاییز، گفت: پاییز با توجه به سردی و خشکی دارد احساس کسلی و خستگی را القا می کند. با این حال باید در نظر داشت که این خستگی یکی از علائم بارز کم خونی است که خود را به خصوص در پاییز نشان می دهد. لذا توصیه می شود که با استفاده از مواد غذایی مناسب از این موضوع جلوگیری شود. گوشت گوسفند یکی از این مواد غذایی است. وی افزود: در بین انواع حبوبات می توان به ماش، عدس و دال عدس به عنوان مواد غذایی موثر بر کم خونی اشاره کرد. همچنین سمنو سرشار از آهن بوده و بسیار تاثیرگذار است. از دیگر مواد غذایی موثر می توان به انواع جوانه ها از جمله جوانه گندم و ماش اشاره کرد. در کنار آن سوپ گندم و انواع میوه ها مانند انار، کدو حلوایی و خرمالو نیز می توانند موثر واقع شوند. صفرچی اظهار کرد: افراد مبتلا به کم خونی علائمی از جمله ضعف، تپش قلب و گودی زیر چشم دارند. این افراد به دلیل کمبود گلبول قرمز و هموگلبین در بدن خود می توانند تپش قلب بالایی را تجربه کنند. این کارشناس تغذیه در مورد مواد غذایی انرژی بخش، گفت: انواع شیره ها از جمله توت و انجیر ضمن انرژی بخشی بر کم خونی موثرند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |