املت اسفناج یک وعده ی عالی فوری برای صبحانهاملت از آن غذاهایی است که اکثر مردم دوست دارند و طرفدار آن هستند چون هم خوشمزه و پر خاصیت است و هم به راحتی و خیلی سریع آماده می شود. - کف تابه نسوز را چرب کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. بعد پهن کنید کف تابه. صبر کنید با حرارت ملایم خودش را کمی بگیرد. مرحله دوم: حالا اسفناج را درشت خرد کنید و بگذارید روی حرارت تا آبش کشیده شود. بعد با یک قاشق روغن تفت بدهید. قارچ را هم به همین روش سرخ کنید. مرحله سوم: وقتی تخم مرغ خودش را کمی گرفت، مخلوط قارچ و اسفناج را یک سمت تخم مرغ بریزید. حالا کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید. مرحله چهارم: تخم مرغ را از قسمت خالی تا کنید روی مواد و حرارت را کم کنید. در تابه را ببندید و صبر کنید تا املت بپزد. املت اسفناج و قارچ شما به همین سرعت آماده شد. نوش جان! برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |