دم کردن بهترین چای با رعایت این نکات سادههمیشه از آب تازه، سرد و تصفیه شده برای تهیه چای استفاده کنید. ناخالصی های موجود در آب می تواند بر طعم چای تأثیر بگذارد. - جی پلاس؛ برای از بین بردن بوی بد چای ساز می توانید مراحل زیر را امتحان کنید: چای ساز را خالی کنید، تمام قسمت های جداشدنی آن را با آب گرم و صابون بشویید و کاملا آبکشی کنید. برای رسوب زدایی، چای ساز را با محلول نرمک از مقدار مساوی آب و محلول پر کنید و بگذارید چند ساعت بماند و سپس آن را کاملا با آب بشویید. چای سازی که به تازگی تعمیر شده را از آب پر کنید و آن را به جوش آورید. آب را پس از جوشیدن دور بریزید و چای ساز را کاملاً بشویید. آب مورد استفاده در چای ساز را به کمک دستگاه مخصوص تصفیه کرده و یا از آب معدنی برای دم کردن چای در چایساز استفاده کنید. از برگ های چای مرغوب و دارای طعم و بوی مطبوع برای دم کردن چای در دستگاه خود استفاده نمایید. برای جلوگیری از طعم بد چای در چایساز می توانید نکات زیر را رعایت کنید: همیشه از آب تازه، سرد و تصفیه شده برای تهیه چای استفاده کنید. ناخالصی های موجود در آب می تواند بر طعم چای تأثیر بگذارد. چای را در جای خشک و خنک، دور از نور، رطوبت و بوهای تند نگهداری کنید. این به حفظ طعم و عطر چای کمک می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |