نبود صنایع فرآوری و بسته بندی در قطب تولید چای ترش کشورشهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور و استان سیستان وبلوچستان محسوب می شود و امسال 520 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است. - ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرجهاد کشاورزی دلگان گفت: شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور و استان سیستان وبلوچستان محسوب می شود و امسال 520 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است. حسن شاه ولی بر در گفت وگو با ایسنا- افزود: میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار 800 کیلوگرم است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، 416 تن چای ترش ازاراضی دلگان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود. وی افزود: نبود صنایع فرآوری و بسته بندی این محصول باعث شده تا کشاورزان و تولیدکنندگان این محصول با مشکل مواجه شوند. وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت چای ترش در دلگان زمینه اشتغال بیش از 600 نفر را فراهم کرده افزود: کاشت چای ترش در ماه های فروردین و اردیبهشت انجام و برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز می شود و تا پایان آذر ادامه دارد. مدیرجهاد کشاورزی دلگان، نیاز به آب کم، سودآوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را از مزیت های کشت چای ترش دانست و عنوان کرد: چای ترش شهرستان دلگان به سطح بازار کشور و حتی به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، افغان برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |