کاهش 60 درصدی تولید زعفران در مزارع نیشابوربا توجه به بازدیدهای میدانی برآورد می شود که امسال حداقل 60 درصد کاهش تولید نسبت به سال گذشته را در مزارع نیشابور داشته باشیم. - علی مبارکی در گفت و گو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: سطح زیرکشت گیاه زعفران درنیشابور 4 هزار و 82 هکتار است که غالبا در مناطق مرکزی و میان جلگه کشت می شود مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 16 هزار نفر در روز میزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در این بخش، مبلغی بالغ بر 7هزار و 140 میلیون ریال است. وی اضافه کرد: با وجود تغییرات اقلیمی و نیز کاهش شدید بارندگی می توان با انجام توصیه های فنی جهت تغذیه، آبیاری به موقع، کافی و نیز برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی محصول، در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تاثیر بسزایی داشت. مبارکی ادامه داد: درسال زراعی جاری، با توجه به شرایط اقلیمی خاص به طور متوسط از هر هکتار 2_3 کیلوگرم زعفران برداشت پیش بینی می شود که سهم نیشابور از تولید امسال حدود 11 تن زعفران خشک است. مدیر جهادکشاورزی نیشابور تصریح کرد: زعفران گیاهی است با نیاز آبی کم که به شدت تحت تاثیر دما و رطوبت است از این رو 3 عامل اصلی یعنی سرمای کم سابقه دی ماه سال گذشته که در بعضی از مناطق تا منفی 29 درجه سانتی گراد رسید باعث شد سطح سبز گیاه آسیب ببیند و از طرفی به دلیل یخ زدن خاک برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |