مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 آبان 1402 ساعت 19:102023-11-04پزشكي

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز سرطان و بیماری های قلبی


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین فرشیدی، در نشست کشوری مدیران بهبود تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ستاد وزارت بهداشت، - معاون بهداشت وزارت بهداشت، علت اصلی 80 درصد از مرگ و میر ها را ناشی از بیماری های غیرواگیر و تغذیه ناسالم عنوان کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین فرشیدی، در نشست کشوری مدیران بهبود تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ستاد وزارت بهداشت، گفت: تغذیه، عامل مهمی در سلامت افراد است.

تغذیه به همه بیماری ها ارتباط دارد.

اگر تغذیه به خوبی مدیریت نشود مشکلات عدیده ای در عرصه سلامت پیش می آید، زیرا تغذیه در بیماری های غیرواگیر از جمله چاقی، دیابت، قلبی و عروقی تأثیرگذار است.

وی افزود: بسیاری از بیماری ها را با تغییر ساده در سبک زندگی و تغذیه می توانیم کنترل کنیم.

قدم اول درمان این بیماری ها، تغذیه سالم و فعالیت های بدنی است که می تواند بار مالی بسیار زیاد دارو را کم کند.

فرشیدی با بیان اینکه طبق آمار سازمان بهداشت جهانی بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، پرفشاری خون و سرطان ها با دو فاکتور فعالیت بدنی و تغذیه قابل پیشگیری هستند، اظهار کرد: در سال 2019 عوامل خطر تغذیه ای 65 هزار مورد مرگ را در کشور موجب شده است و متأسفانه روند این عوامل به طور متوسط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز سرطان و بیماری های قلبی

ارتباط مستقیم تغذیه با بروز سرطان و بیماری های قلبی