چگونه حبوبات پخته را فریز کنیم؟پختن حبوبات هنگام آشپزی بسیار زمان بر است بنابراین برای آشپزی راحت تر و سریع تر می توانید حبوبات را نیم پز کرده و در فریزر نگهداری کنید. - این روزها افراد به دلیل مشغله زیاد و انجام کارهای بیرون از خانه فرصت کافی برای آشپزی ندارند بنابراین برای کمتر شدن زمان پخت غذا از مواد غذایی فریز شده استفاده می کنند. حبوبات جزو مواد غذایی محسوب می شود که پخت آنها زمان بر است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازنمناک، برای آشپزی سریع می توانید حبوبات را بپزید و در فریزر نگهداری کنید. در این بخش روش فریزر کردن حبوبات را برای شما آورده ایم. ارزش غذایی حبوبات حبوبات دومین منبع مهم غذایی محسوب می شوند که دارای پروتیین، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامین های گروه ب هستند. حبوبات از نظر پروتیینی بسیار غنی اند و 2 تا 3 برابر غلات دارای پروتیین هستند. بنابراین می توان حبوبات را جایگزین گوشت دانست. ﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﺴﯿﺎر ﮐﻢ ﭼﺮب ﻫﺴﺘﻨﺪ و ﻣﯿﺰان ﮐﻠﺴﺘﺮولﺷﺎن ﺻﻔﺮ اﺳﺖ. هنگام خرید ﺣﺒﻮﺑﺎت به این نکات توجه کنید ﭘﺮﻣﺼﺮفﺗﺮﻳﻦ ﺣﺒﻮﺑﺎت ﻟﭙﻪ، ﻟﻮﺑﻴﺎی ﻗﺮﻣﺰ، ﻟﻮﺑﻴﺎی ﭼﻴﺘﻲ، ﻟﻮﺑﻴﺎ ﺳﻔﻴﺪ و ﻋﺪس و نخود هستند. ﺣﺒﻮﺑﺎت را می توانید ﺑﻪ ﻣﺪت ﻳﻚﺳﺎل در ﻣﺤﻴﻂ ﻋﺎری از رﻃﻮﺑﺖ و ﻧﻮر و در ﺑﺴﺘﻪﺑﻨﺪی مناسب نگه دارید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |