مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 آبان 1402 ساعت 16:352023-11-21پزشكي

طرز تهیه و مواد لازم قطاب یزدی


قطاب یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار یزدی است.

- طرز تهیه قطاب در خانه آسان است و شما میتوانید به راحتی برای خود این شیرینی خوشمزه را طبخ کنید.

مواد لازم: زرده تخم مرغ: 2عدد ماست: نصف پیمانه آرد : 2پیمانه بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری مغز پسته یا گردو: یک فنجان پودر قند: یک فنجان گلاب و پودر هل: 1قاشق غذاخوری دارچین: نصف قاشق چای خوری کره: 100 گرم طرز تهیه قطاب : به گزارش سایت قطره و به نقل ازبانو زی، ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

زرده های تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا از شکل ابتدایی خود خارج بشوند.

سپس کره نرم شده را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

ماست را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدسن شود.

آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کنید و الک کنید.

آرد الک شده را کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با دست ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد.

روی ظرف را بپوشاند و بگذارید خمیر یک ساعت استراحت کند.

حالا به سراغ مواد میانی بروید.

مغز گردو یا پسته را خورد کنید نه خیلی درشت نه خیلی ریز سپس دارچین و پودر هل و کمی از پودر قند را به مغز اضافه کنید.

هم بزنید سپس کمی از گلاب اضافه کنید طوری که مواد خمیری نشود.

خمیر را روی صفحه مناسب پهن کنید به قطر نیم ساعت سپس به شکل دایره برش بزنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه و مواد لازم قطاب یزدی

طرز تهیه و مواد لازم قطاب یزدی