کاهش قیمت گوشت در دستور کار دستگاه های متولیجلسه بررسی و کنترل بازار و قیمت گوشت و مرغ گرم به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز برگزار شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از کرج، یک شنبه 21 آبان 1402 جلسه ای به منظور برنامه ریزی، نظارت و تدبیر لازم درجهت کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم در استان البرز با حضور دستگاه های متولی برگزار شد. در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد از سوی دستگاه ها، اقدامات و راه حل های موجود جهت کاهش و کنترل قیمت گوشت و مرغ گرم بررسی و تصمیمات و دستورات لازم صادر شد. گفتنی است؛ که مجموعه اقدامات انجام شده در طول سال گذشته جهت افزایش ضریب خوداتکایی تولید گوشت مرغ در استان، فعال سازی واحدهای تعطیل، تامین نهاده های مورد نیاز، استفاده از اعتبارات تملک دارایی و . از مهم ترین مباحث مطرح شده در این جلسه بودند. پایان پیام/ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |