خواص روغن دنبه و طرز تهیه آن در طب سنتی + عوارضروغن دنبه جز روغن های حیوانی است که مصرف آن خواص بی شماری را برای سلامتی به همراه دارد، در ادامه با فواید، خواص و طرز تهیه روغن دنبه بدون بو آشنا خواهید شد. - روغن دنبه یکی از روغن های حیوانی است که از پی یا چربی گوسفند در قسمت دم او تهیه می شود. در روزگاران قدیم قیمت دنبه از گوشت گرانتر بوده است و بسیاری از افراد و کشاورزان که تحرک زیادی داشتند از روغن دنبه استفاده می کردند و از فواید آن بهره مند می شدند. اما با توجه به نحوه زندگی بدون تحرک امروز، مصرف روغن دنبه بایستی همراه با ملاحظاتی انجام گردد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازنمناک، روغن دنبه دارای خواص و مضراتی در طب سنتی است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم. هضم و جذب روغن دنبه، خیلی راحت تر از روغن های نباتی جامد و مایع می باشد و اگر به اندازه و صحیح مصرف شود ، چربی خون را کنترل می کند و برای سرخ کردن غذاها نیز می توان از آن استفاده کرد اما از مصرف بیش از اندازه روغن دنبه خودداری کنید. روغن دنبه برای افزایش کلسترول خوب خون مصرف روغن دنبه کلسترول بد خون را کاهش داده و موجب افزایش کلسترول خوب خون می شود، اما زیاده روی در مصرف آن به خصوص برای افراد کم تحرک به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع، برای بیماران قلبی و افراد دارای کلسترول بالا خطرناک است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |