مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 آبان 1402 ساعت 16:302023-11-05پزشكي

ماده غذایی که خطر از دست دادن حافظه را به نصف کاهش می دهد


مصرف هر گونه از این ماده غذایی ممکن است اثر مفیدی به همراه داشته باشد زیرا همه آنها حاوی آنتی اکسیدانی به نام ارگوتیونین هستند.

به نقل از سایکولوژی، نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف دو وعده قارچ در هفته خطر از دست دادن حافظه را به نصف کاهش می دهد.

همانطور که پیش از این مشخص شده است، اختلال شناختی خفیف (MCI)، اغلب پیش درآمد زوال عقل محسوب می شود و شامل فراموشی، همراه با مشکلات زبان و توجه است با این حال، مشکلات معمولا از زوال عقل جزیی تر هستند.

دانشمندان معتقدند که حتی مصرف یک وعده کوچک قارچ در هفته ممکن است برای تاثیری معنادار کافی باشد.

اگر افراد مسن حدود نیم بشقاب قارچ در هفته مصرف کنند، خطر ابتلا به این بیماری را به نصف می رسانند.

دکتر لی فنگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: این همبستگی شگفت آور و دلگرم کننده است.

به نظر می رسد که یک ماده غذایی واحد که معمولا در دسترس است می تواند تاثیر چشمگیری بر زوال شناختی داشته باشد.

این مطالعه شامل بیش از 600 نفر بالای 60 سال در سنگاپور بود که بیش از 6 سال تحت نظر قرار گرفتند.

آنان برای اختلال شناختی خفیف همچنین در مورد عادات غذایی تحت آزمایش بودند.

دکتر فنگ گفت: افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف همچنان می توانند فعالیت های عادی روزانه خود را انجام دهند بنابراین، آنچه ما باید در این مطالع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماده غذایی که خطر از دست دادن حافظه را به نصف کاهش می دهد

ماده غذایی که خطر از دست دادن حافظه را به نصف کاهش می دهد