مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 آذر 1402 ساعت 16:402023-12-18پزشكي

راحت ترین روش شستن سیرابی و نحوه سرو آن


به لایه داخلی معده گاو و گوسفند که دارای بافت جویدنی است، سیرابی گفته می شود.

این عضو گوشتی معده گاو و گوسفند سال های سال به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است.

- سیرابی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از افراد در اقصی نقاط دنیاست و شستن درست سیرابی کمک می کند تا بوی نامطبوع آن از بین برود و غذای لذیذی را به ارمغان بیاورد.

به لایه داخلی معده گاو و گوسفند که دارای بافت جویدنی است، سیرابی گفته می شود.

این عضو گوشتی معده گاو و گوسفند سال های سال به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است.

اما استفاده از آن امروزه زیاد مرسوم نیست.

این غذای لذیذ کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین های لازم برای سلامت بدن می باشد، سیرابی می گویند که دارای بافت جویدنی است.

سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.

سیرابی، اولین قسمت از معده دام است که گنجایشی برابر با یک هفتم وزن حیوان را دارد.

معده گاو و گوسفند از چهار بخش سیرابی، شیردان ، هزارلا و نگاری تشکیل یافته است که سیرابی نود درصد از حجم معده را تشکیل می دهد.

ابتدای سیرابی به لوله مری وصل شده است و سپس نگاری، هزارلا و شیردان قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راحت ترین روش شستن سیرابی و نحوه سرو آن

راحت ترین روش شستن سیرابی و نحوه سرو آن