این 5 ادویه سلامتی شما را در زمستان تضمین می کنداستفاده از ادویه در غذا و به ویژه در انواع خورش و کباب ایرانی برای طعم دادن به غذا مهم و مرسوم است. طعم واقعی غذا ناشی از ادویه های موجود در آن است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از همشهری آنلاین، در این مطلب به فهرستی از ادویه های رایجی که باید در فصل زمستان به دلیل فواید آن ها برای سلامتی به طور روزانه استفاده شوند، اشاره شده است. شنبلیله در ایران از شنبلیله به عنوان سبزی اصلی قورمه سبری استفاده می شود. در برخی کشورهای آسیایی نیز اغلب دانه شنبلیله را به بسیاری از غذاها اضافه می کنند، طعم این سبزی کمی تلخ است که از شیرینی غذا می کاهد و طعم خوشمزه خاصی به غذا می دهد. در کنار طعم، شنبلیله و دانه این سبزی برای سلامتی نیز مفید است. این سبزی و دانه آن همچنین به کاهش سطح قند خون کمک می کند. عملکرد انسولین را بهبود می بخشد و به همین دلیل پس از مصرف شنبلیله میزان قند در بدن کنترل می شود. دانه رازیانه از رازیانه و دانه آن برای خوش بو کردن دهان استفاده می شود. مخلوط کردن رازیانه با غذا نیز عطر بسیار خوبی به آن می دهد. رازیانه در واقع در بهبود طعم غذا موثر است. علاوه بر این این، خوردن دانه رازیانه باعث بهبود هضم غذا نیز می شود. بنابراین تبدیل آن به بخشی از ادویه های مورد استفاده در غذا می تواند بسیار مفید باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |