مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 آذر 1402 ساعت 09:352023-11-28اقتصادي

کلم پلوی تهرانی را با این روش بپزید


کلم پلوی تهرانی یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که از ترکیب کلم پیچ با کوفته قلقلی تهیه می شود و بسیار خوش طعم و لذیذ است.

- برای درست کردن این کلم پلوی خوشمزه اول باید برنج را با آب ولرم و کمی نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس کنید.

در مرحله بعد سراغ درست کردن کوفته قلقلی ها می رویم.

یک پیاز بزرگ را رنده کنید و آب پیاز را نگیرید.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روی آن بریزید.

گوشت را خوب ورز بدهید و از آن به اندازه فندق بردارید و کف دستتان گرد کنید.

حالا یک ماهی تابه مناسب را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن بریزید.

ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا داغ شود و بعد کوفته قلقلی ها را داخل روغن بریزید تا کاملا سرخ شود.

حالا کوفته قلقلی ها را از ماهی تابه بیرون بیاورید.

2 عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن ماهی تابه بریزید و اجازه بدهید پیاز ها سرخ و طلایی شوند.

در مرحله بعد کمی زردچوبه به پیاز ها بزنید.

الان وقت خرد کردن کلم سفید و اضافه کردن آن به پیازهاست.

کلم ها را بیش از حد خرد نکنید تا داخل برنج دیده شود.

کلم را کمی با پیاز تفات بدهید تا سبک شود، سپس نمک، فلفل، ادویه پلویی و دو قاشق زعفران روی آن بریزید و درب ماهی تابه را بگذارید تا کلم ها آب شود و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلم پلوی تهرانی را با این روش بپزید

کلم پلوی تهرانی را با این روش بپزید