برگزاری جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت/شور آشپزی دانشجویانبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد. رییس دانشگاه جیرفت در این مراسم گفت: - جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، جشنواره دانشجویی غذای سالم در دانشگاه جیرفت واقع در جنوب استان کرمان برگزار شد. رییس دانشگاه جیرفت در این مراسم گفت:70 نوع غذا، کیک و دسر بومی از اقصی نقاط کشور در قالب 28 تیم در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت ارائه شد. حسین شکفته افزود: در یک رقابت جذاب و دیدنی این غذا ها از سفره های جنوب تا شمال، از شرق تا غرب کشور توسط دانشجویان بومی و غیربومی طبخ شد. سپس دکتر فاطمه شهدادی مدیر امور فرهنگی دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه گفت: این جشنواره در 3 بخش غذای اصلی، کیک، شیرینی و دِسر برگزار شد. وی مهمترین شاخصه این جشنواره را غذا های کاملاً ایرانی برشمرد و عنوان داشت: این غذا ها بدون افزودنی های مدرن از قبیل سوسیس، کالباس و سس های پرچرب درست شده بود که با استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد. او اظهار داشت: کیفیت غذا های ارائه شده بسیار بالا و رقابت ها نزدیک بود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |