«نظام های میراث کشاورزی» بیش از 80 درصد غذای دنیا را تولید می کنندعضو هیأت مدیره مؤسسه توسعه پایدار و محیط زیست گفت: مدیریت نظام های میراث کشاورزی اغلب در دست کشاورزان خانوادگی و کوچکی است که بیش از 80 درصد غذای دنیا را تولید می کنند. - نظام های میراث کشاورزی بیش از 80 درصد غذای دنیا را تولید می کنند ایسنا/قزوین عضو هیأت مدیره مؤسسه توسعه پایدار و محیط زیست گفت: مدیریت نظام های میراث کشاورزی اغلب در دست کشاورزان خانوادگی و کوچکی است که بیش از 80 درصد غذای دنیا را تولید می کنند. جوامع بومی شکل دهنده نظام های میراث کشاورزی برای حفظ استقلال و خودکفایی در امر تولید غذا، انواع مختلفی از روش ها و راهبردهای پایدار را به کار گرفته اند و علاوه بر تولید غذای سالم و کافی در تأمین امنیت غذایی نیز نقش آفرینی می کنند. مائده سلیمی در گفت وگو با ایسنا در خصوص نظام های میراث کشاورزی، اظهار کرد: حضور انسان در طبیعت و آغاز فعالیت کشاورزی منجر به تغییراتی در بوم نظام های طبیعی شده است و این موضوع باعث شده تا در سراسر جهان چشم اندازها و نظام های کشاورزی متعددی شکل گیرد که به آنها نظام های میراث کشاورزی گفته می شود. این نظام ها در اثر تعامل پایدار نسل های پی درپی کشاورزان، صیادان، دامداران و عشایر با طبیعت پیرامون بوده و با تکیه بر تجربه، خرد جمعی و دانش بومی مردمان بومی و جامعه بومی و محلی شکل می گیرد و حفاظت می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |