اگر نان سنگگ دوست دارید بخوانید!متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه سلامت نان در گروی سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتا نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کنند؛ - جی پلاس؛ یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. در حال حاضر عمدتا نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کنند؛ بنابراین نان سنگکی که با آرد سفید تولید می شود مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد؛ بنابراین صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان توصیه به استفاده از آن کرد. طبق گزارش فارس، متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه هدف از رژیم های غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای غلط و خطرناک تغذیه ای پرداخت. تیرنگ نیستانی، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی با اشاره به اینکه سلامت نان در گروی سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، افزود: در حال حاضر عمدتا نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کنند؛ بنابراین نان س برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |