مرغ اناری یک شام ویژه برای شب یلدامرغ اناری و یا خورش ناردون یکی از انواع غذا های سنتی شمال است که در شهر های مختلف شمال به روش های گوناگون طبخ می شود و هرکدام طعم و مزه مخصوص به خودش را دارد. - مرغ اناری همان خورش انار یا ناردون مازندرانی است که به روش های مختلف طبخ می شود و برای پذیرایی در شب یلدا یک غذای مناسب و بسیار خوشمزه است. مرغ اناری و یا خورش ناردون یکی از انواع غذا های سنتی شمال است که در شهر های مختلف شمال به روش های گوناگون طبخ می شود و هرکدام طعم و مزه مخصوص به خودش را دارد. پایه اصلی این خورش خوشرنگ و لذیذ رب انار، آب انار و یا دانه های انار است که خواص فراوانی دارد و طعم بی نظیری به این خورش می دهد. این خورش خوشرنگ و زیبا برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب بسیار مناسب و لذیذ است، زیرا با داشتن دانه های انار همخوانی فراروانی با سنت شب یلدا دارد. اگر دوست دارید برای دورهمی شب یلدا یک غذای یلدایی خوشمزه درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم مرغ: 4 تکه آب انار: 1 لیوان سرخالی پیاز: 2 عدد رب انار: 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سیر: 1 حبه زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری آلو خورشتی: 5 عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم دانه انار برای تزیین: به میزان لازم طرز تهیه برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا باید تکه های برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |