مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 آذر 1402 ساعت 10:152023-11-22پزشكي

تبریزی هایی که از دستگاه تصفیه آب استفاده می کنند، بخوانند


ی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد.

این املاح شامــل کاتیــون هایی مثل منیزیم، کلسیم، استرانسیم، آهن، آلومینیم، منگنــز و مس بوده که با آنیـــون هایی مانند بی کربنات، - ایسنا/آذربایجان شرقی سختــی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد.

این املاح شامــل کاتیــون هایی مثل منیزیم، کلسیم، استرانسیم، آهن، آلومینیم، منگنــز و مس بوده که با آنیـــون هایی مانند بی کربنات، کربنات، کلرید، سولفات، سیلیکات و نیترات به صورت محلول در آب وجود دارد، به مجموعه سختی موقت (سختی کربناتی ) به علاوه سختی دائم (سختــی بی کربناتی) سختی کل گفته می شود.

سختی موقت در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود و جرم داخل ظروف جوشش آب را تشکیل می دهد و اغلب شامل کربنات یا بی کربنات کلسیم و منیزیم می باشد.

سختی دائم در اثر وجود عناصری مانند سولفات و کلرید کلسیم و منیزیم به وجود آمده و در اثر جوشیدن از بین نمی رود.

مطابق استانداردهای بین المللی بهداشت، حد مجاز سختی کل برای آب آشامیدنی 500 میلی گرم بر لیتر بر حسب کربنات کلسیم و حد مطلوب آن 200میلی گرم بر لیتر بر حسب کربنات کلسیم بوده و تقریبا در اغلب استانداردها به خطرات ناشی از آب با سختی بالای 500 اشاره می شود و هیچکدام آشامیدن این آب را با وجود استاندارد بودن، توصیه نمی کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبریزی هایی که از دستگاه تصفیه آب استفاده می کنند، بخوانند

تبریزی هایی که از دستگاه تصفیه آب استفاده می کنند، بخوانند