مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 آذر 1402 ساعت 11:502023-12-09پزشكي

راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوب


مسئول بخش روغن ها، چربی ها و دانه های روغنی آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو راه های تشخیص روغن زیتون سالم را تشریح کرد و گفت: در روغن زیتون بکر به دنبال بوی سبزینگی باشید و بدانید که روغن زیتون خوب، - مسوول بخش روغن های آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو مطرح کرد راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوب مسئول بخش روغن ها، چربی ها و دانه های روغنی آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو راه های تشخیص روغن زیتون سالم را تشریح کرد و گفت: در روغن زیتون بکر به دنبال بوی سبزینگی باشید و بدانید که روغن زیتون خوب، طعم تلخی و تندی دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مهندس فرحناز غفاری درخصوص روغن ها و چربی های خوراکی، گفت: روغن ها نقش مهمی در غذای ما دارند چراکه تامین انرژی می کنند و حامل ویتامین های مفید مانند A، B، K و E هستند و نقش خوبی در ساختمان سلول های بدن و تشکیل هورمون ها و عایق سازی بدن برای جلوگیری از سرما داشته و اسیدهای چرب را به بدن می رسانند.

وی با اشاره به اینکه دو دسته روغن وجود دارد، اظهار کرد: روغن های گیاهی ( مایع مانند روغن کلزا، زیتون، ذرت، سویا و آفتابگردان) و حیوانی (کره، روغنی که از شیر گرفته می شود، پی، دنبه و روغن ماهی) است که همه این روغن ها مورد آزمایش و کنترل کیفیت قرار می گیرند و تقلبات و فساد آنها بررسی می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوب

راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوب