راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوبمسئول بخش روغن ها، چربی ها و دانه های روغنی آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو راه های تشخیص روغن زیتون سالم را تشریح کرد و گفت: در روغن زیتون بکر به دنبال بوی سبزینگی باشید و بدانید که روغن زیتون خوب، - مسوول بخش روغن های آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو مطرح کرد راه های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی های روغنِ خوب مسئول بخش روغن ها، چربی ها و دانه های روغنی آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو راه های تشخیص روغن زیتون سالم را تشریح کرد و گفت: در روغن زیتون بکر به دنبال بوی سبزینگی باشید و بدانید که روغن زیتون خوب، طعم تلخی و تندی دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مهندس فرحناز غفاری درخصوص روغن ها و چربی های خوراکی، گفت: روغن ها نقش مهمی در غذای ما دارند چراکه تامین انرژی می کنند و حامل ویتامین های مفید مانند A، B، K و E هستند و نقش خوبی در ساختمان سلول های بدن و تشکیل هورمون ها و عایق سازی بدن برای جلوگیری از سرما داشته و اسیدهای چرب را به بدن می رسانند. وی با اشاره به اینکه دو دسته روغن وجود دارد، اظهار کرد: روغن های گیاهی ( مایع مانند روغن کلزا، زیتون، ذرت، سویا و آفتابگردان) و حیوانی (کره، روغنی که از شیر گرفته می شود، پی، دنبه و روغن ماهی) است که همه این روغن ها مورد آزمایش و کنترل کیفیت قرار می گیرند و تقلبات و فساد آنها بررسی می برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |