یک لیوان آب سیب چه خواصی داردآب سیب یک آبمیوه بسیار خوش طعم و پرطرفدار است که از ارزش غذایی مناسبی برخوردار می باشد، البته مزایای سلامتی و زیبایی مصرف آب سیب بی نظیر است - آب سیب از طریق فشردن سیب تهیه می شود. که صد ها نوع آن در جهان وجود دارد. برای تهیه یک فنجان آب، دو سیب متوسط نیاز است، به همین دلیل این میوه ها در این تعداد عظیم رشد می کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازفرارو، بعد از فشردن سیب ها، بیشتر آب میوه ها فیلتر یا پاستوریزه می شوند. به از بین بردن هر گونه مواد اضافی کمک می کند. در نتیجه یک قوام نازک تر آب نهایی به وجود می آید. ادامه این بخش را با دقت بخوانید تا با خواص و عوارض آب سیب بیشتر آشنا شوید. ارزش غذایی آب سیب آب سیب شامل مواد مغذی بسیار سیب است مانند ویتامین C، انواع مختلف ویتامین B و بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس. یک فنجان آب سیب با دارا بودن قند طبیعی حدود 10 درصد از کربوهیدرات های مورد نیاز روزانه شما را فراهم می کند. با مصرف یک وعده از آب سیب، پتاسیم معدنی موجود در آن تقریبا 7٪ از مصرف روزانه شما را تامین می کند. ارتقای سلامت قلب سیب ها منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان های فوق العاده – پلی فنول و فلاونویید ها – هستند که برای سلامتی قلب مفید می باشند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |