استفاده از تکنولوژی، تنها راه باقی مانده برای تولید محصولات غذاییمعاون بهره برداری کشاورزی و تولیدات غیرنیشکری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به محدود شدن ظرفیت های ژنتیکی اطلاح دام و نباتات و ضرورت تولید غذا، - معاون بهره برداری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی عنوان کرد استفاده از تکنولوژی، تنها راه باقی مانده برای تولید محصولات غذایی ایسنا/خوزستان معاون بهره برداری کشاورزی و تولیدات غیرنیشکری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به محدود شدن ظرفیت های ژنتیکی اطلاح دام و نباتات و ضرورت تولید غذا، گفت: بشر برای تامین غذا از طریق اصلاح نباتات دیگر ظرفیت ندارد بنابراین تنها راهکار باقی مانده استفاده از تکنولوژی های جدید در قالب کشاورزی دقیق است. مسعود آل کثیر در نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا که امروز (7 آذرماه) در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا که جمعیت جهان کم بود و زمین ها هنوز زیرکشت نرفته بودند و اراضی زیاد بود و از سویی منابع آب نیز در حجم کنونی مورد استفاده قرار نگرفته بود، بشر برای تامین غذا از طریق افزایش سطح زیرکشت با همان میزان تولید توانست غذا تامین کند اما با افزایش جمعیت جهان، بشر از راهکار دیگری استفاده کرد زیرا زمین و آب محدود است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |