چرا نمک یددار مصرف کنیم؟یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت دلفان گفت: کمبود ید در بدن سبب کم کاری تیرویید، بیماری گواتر در بالغین و تأخیر در رشد ذهنی و فیزیکی کودکان می شود. - ایسنا/لرستان یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت دلفان گفت: کمبود ید در بدن سبب کم کاری تیرویید، بیماری گواتر در بالغین و تأخیر در رشد ذهنی و فیزیکی کودکان می شود. نسرین عباسی امروز ششم آذرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: غده تیرویید یک غده کوچک در قسمت جلوی گردن بوده که هورمون های تولیدشده توسط آن، بر تمام اعضا و سلول های بدن اثرگذار است. وی تصریح کرد: نقش هورمون های تیروییدی در بدن شامل متابولیسم کربوهیدارت و چربی، تنظیم دمای بدن، تنظیم ضربان قلب و تنظیم کلسیم خون است. ساخت این هورمون ها در تیرویید به عنصر کمیاب ید نیاز دارد. این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: کمبود ید در بدن سبب کم کاری تیرویید، بیماری گواتر در بالغین و تأخیر در رشد ذهنی و فیزیکی کودکان می شود. عباسی اضافه کرد: کمبود ید در بارداری می تواند باعث زایمان زودرس، سقط جنین، ناهنجاری مادرزادی و مرگ نوزاد گردد. کمبود ید همچنین با بهره هوشی ارتباط مستقیم دارد. وی بیان کرد: غذاهای دریایی مانند ماهی ساردین و سایر ماهی های آب های شور غنی ترین منابع ید می باشند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |