کمک به سفره مردم با رونق شاخص های اقتصادی متناسب با صنعت گردشگریرییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: می توان شاخص های اقتصادی خراسان رضوی را متناسب با صنعت گردشگری آن رونق داد که سفره مردم بزرگتر شود، - زمانی که سفره مردم کوچک می شود، قدرت خرید آن ها نیز کاهش یافته و کالای کمتری خریداری می کنند، لذا بخش تولید نیز بی تاثیر نمی ماند. فیروز ابراهیمی، امشب، 7 آذرماه، در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری تحت عنوان ستاره ها که در منطقه گردشگری سپاد مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خراسان رضوی در صنعت غذا و بسیاری از تولیدات این بخش سرآمد کشور است، به طوری که 90 درصد از تولید زعفران و 60 درصد از تولید رب گوجه فرنگی و همچنین بخش قابل توجهی از فرآوری زیتون کشور به این استان تعلق دارد. رتبه 23 خراسان رضوی در درآمد سرانه خانوار وی اضافه کرد: هر چند خراسان رضوی در حوزه تولیدات غذایی با مشکلی مواجه نیست، اما در حوزه گردشگری با وجود سالانه 33 میلیون زائر و گردشگر با چالش هایی مواجه بوده به طوری با در نظر گرفتن میانگین هزینه هزار دلار هر گردشگر در یک شهر باید آورده بالایی از وجود این تعداد گردشگر در خراسان رضوی بدست آید، اما شاخص های اقتصادی آن از جنس دیگری است به طوریکه رتبه 23 کشور را در سرانه درآمدی خانوار و رتبه 27 را در وضعیت محیط کسب و کار کشور دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |