مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 آذر 1402 ساعت 21:052023-11-26پزشكي

طرز تهیه انواع ته چین سیب زمینی + نکات


ته چین سیب زمینی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با برنج، سیب زمینی، ماست، تخم مرغ، زعفران و ادویه جات تهیه می شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبیتوته، برای تهیه ته چین سیب زمینی ابتدا برنج را پاک کنید، بشویید و سپس خیس کنید.

اگر می خواهید از گوشت تکه ای و یا مرغ استفاده کنید ابتدا آن ها را با پیاز و مقداری نمک و زردچوبه و برگ بو بپزید.

بعد از پخت می توانید آن ها را ریش کنید و یا به صورت تکه ای نگه دارید.

سپس قابلمه ای مناسب را آب کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید.

پس از جوش آمدن آب برنج را خالی کرده و آن را با مقدار مناسبی نمک به آن اضافه کنید.

تا بجوشد و اطراف برنج نرم شود و وسط آن مقداری سفت باشد.

اگر برنج زیاد بپزد ته چین شما چسبناک و برنج آن حالت خمیری پیدا می کند.

  در حین پخت برنج، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا طرح دار نازک خرد کنید.

در ظرفی مناسب تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید ماست را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر داچین، روغن و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برنج را آبکش کنید.

چند قاشق از مواد ته چین بردارید و سپس نیمی از برنج را به مواد ته چین اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه انواع ته چین سیب زمینی + نکات

طرز تهیه انواع ته چین سیب زمینی + نکات