افزایش تعداد سلف های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکیمدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت از افزایش 8 درصدی تعداد سلف و غذا خوری های دانشگاه های علوم پزشکی طی دو سال گذشته خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه سلامت خبرگزاری فارس،احد بنار،مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این خبر افزود: همچنین به لحاظ مساحت سالن های غذاخوری، شاهد رشد چشمگیری بودیم و به رشد 3. 5نیم درصدی در سال جاری رسیدیم و به لحاظ ظرفیت به رشد 18. 5درصدی دست یافته ایم. وی خاطرنشان کرد: ظرفیت مجموعه سالن های غذاخوری دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی از سال 1400 که حدود 45 هزار مربع بوده، درسال جاری به حدود 54 هزار مترمربع رسیده و درحال حاضر در سطح دانشگاه های علوم پزشکی دارای 83 آشپزخانه و محل طبخ غذا هستیم که از این تعداد 30 آشپزخانه کاملا صنعتی، 42 آشپزخانه نیمه صنعتی و 7 مورد به سمت صنعتی سازی پیش می رود. مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: موضوعات مربوط به غذای سالم و وعده غذایی سبز را در دستور کار داریم و موضوعات مزاج شناسی را در برنامه کاری قرار داده ایم واز دانشگاه ها خواسته شده نسبت به این موارد توجه و دقت کافی داشته باشد. کیفیت و تنوع غذایی در دانشگاه ها جزو اولویت های ما به شمار می رود و موضوع دو منویی بودن غذا و غذای نیم پرس رایگان نیز از جمله مواردی است که به دانشگاه ها تاکید فراوانی شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |